logo

Usluge

Broj vozila u našem voznom parku premašuje 30 kompleta, kojima prevozimo i do 50 tona tereta. Naša osnovna delatnost je transport, a specijalnost, prevoz vangabaritnih i teških tereta.

Pored toga, možemo da pomognemo i pri obezbeđivanju dozvola za vangabaritni prevoz kroz teritoriju Srbije, kao i pružanjem usluga tehničke pratnje za takve transporte, kako bi vaša roba bezbedno i u skladu sa pravilima stigla na odredište.

Strani partneri nas rado unajmljuju, jer snalažljivošću naših zaposlenih otklanjamo sve prepreke na putu, te oni nisu obavezni da misle i o onim stvarima koje ne spadaju u njihovu delatnost.  Osećamo se kao izrazito siguran i pouzdan partner od kojeg mlađe firme, ali i one koje postoje duže od nas, mogu da uče kako da razvijaju biznis isključivo znanjem, upornošću i spremnošću na prihvatanje novih standarda.

Zadržavanje na graničnim prelazima

Zadržavanje na graničnim prelazima

Na zvaničnoj internet prezentaciji Uprave carina možete pogledati dnevno ažurirane informacije o zadržavanju na graničnim prelazima u Srbiji.
Cena putarine u Srbiji

Cena putarine u Srbiji

Preuzmite cenovnoku PDF formatu izvor: JP Putevi Srbije
Međunarodni transport

Međunarodni transport

Naša kompanija je član poslovnog udruženja međunarodnih drumskih prevoznika Srbije. Posetite web stranicu ove organizacije